Om os

Heca Direct A/S er Danmarks eneste direkte producent og leverandør inden for profilbeklædning/uniformer – udviklet som private label til den enkelte kunde. Virksomheden har hovedkontor og administration med eget lager og logistikcenter på 2.700 m2 i Thisted, Danmark og produktionsvirksomhed i Bangladesh.I Bangladesh har Heca Direct A/S over 15 års erfaring med produktion af beklædning – de sidste 12 år på egen fabrik.

Produktionen sker under velordnede forhold med høj fokus på CSR, og virksomhedens code of conduct opfylder kravene i FN’s Global Compact, som er baseret på de internationale konventioner for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljøbeskyttelse samt antikorruption. BSCI – Business Social Compliance Initiative er en overbygning af reglerne i FN’s Global Compact, og det er Heca Direct A/S’ mål, at selskabets hovedleverandører er BSCI godkendt ultimo 2015. Et vigtigt fokusområde for virksomheden er miljøvenlig produktion, som opfylder kravene i henhold til Oeko-tex® 100. Selskabets egen udviklede kvalitetsstyringssystem garanterer høj og ensartet kvalitet i alle produktioner. 

               

Hos Heca Direct A/S ydes der professionel rådgivning, kunderne tilbydes nordisk kvalitetsdesign til meget konkurrencedygtige priser – og virksomhedens endegyldige mål er tilfredse kunder. Virksomheden ønsker at indgå langvarige partnerskaber med kunderne og kan med stolthed notere sig, at mange kundeforhold fortsætter i tæt dialog gennem mere end 10 år.

Heca Direct A/S har defineret følgende nøglepunkter, som alle i virksomheden dagligt agerer efter:

  • Vi skal udøve markedets bedste købmandsskab, således at vores kunder kontinuerligt oplever de mest optimale tilbud. Vi tilbyder rationelle indkøb til markedets bedste priser
  • Vores kunder skal opleve, at vi har noget ekstraordinært at byde på, noget med substans og værdi for markedet
  • Vi er troværdige, hjælpsomme og grundige i alt, hvad vi laver, og for os er det en naturlighed, at vores kunder undgår bekymringer

Kunden er i centrum – webshop og EDI tilpasses hver enkelt. Fleksibilitet og effektiv distribution er en af Heca Direct A/S’ kernekompetencer. Kunden oplever en fast kontaktperson i det daglige samarbejde, som forstår og taler kundens sprog.

Mere end 100.000 ansatte i detailhandelskæder anvender dagligt virksomhedens firmabeklædning.

Download vores salgspræsentation her:                  Heca Direct DK

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok